pühapäev, 23. juuni 2013

II nädala lõpp!

Tere kõigile kallitele blogi lugejatele!

Meil on seljataga üks väga vihmane nädal. Saime kolm päeva järjest kõva sadu. Nüüd õnneks jälle ilus päikseline.
Nädal on olnud väga huvitav. Oleme kohanud palju ameeriklasi imelike lemmikloomadega. Parimad näited on näha all piltidel (nt paabulind, igas suuruses papagoid, madu).
Ameerika emad on meiega väga head olnud. Mariliis kogus meie pühapäevaseks kohtumiseks terve hunniku maiustusi lahketelt ameerika peredelt. Külmadel ja märgade ilmade puhul kuitavasid  emad meie riideid. Carolina ja Mariliisi host ema hellitab neid pühapäevaste pannkookidega.
Ühel pildil on näha ka Sandra, Sigridi, Miku ja Martini eelmise nädala kodu ja host pere pilt. Mikul ja Martinil on hea võimalus selle pere juurde jääda kogu suveks. Lihtsalt lennukis  kõrval oleva inimesega nii sama rääkimisest kasvas välja suurepärane kodu võimalus. 

Cristen ja Riivo leidsid endale samuti host pere. Pere on nii lahke, et iga õhtu kui näljased poisid koju tulevad saavad nad pereemalt süüa ja jäätist. Uut breakfast place'i on poistel ikka vaja, sest siiamaani on hommikusöögiks olnud Ameerikas populaarne Burger King. 


Carolina ja Mariliisi pühapäevased pannkoogid

 Mariliisil oli suur soov midagi magusat poest osta. Tegi oma arust hea diili ja ostis kilo brownisid. Cristen ostis kohe sama paki brownisid järgi. Mis aga pakist välja tuli oli küpsetamiseks mõeldud segu. Mariliisi esimene oma tehtud kook USAs.
 Mariliisi 2 päevaga kogutud maiustused :)
 Sigrid, Carolina ja part
Mikk ja part

 Mariliis ja part :)
Riivo ja Martin oma peredega suhtlemas

 Isadepäeva puhul tegime pilte autodega. Kahjuks autod väga palju välja ei paista. Küll on aga näha rõõmsad ja õnnelikud juustusnitslid :)
 Mikk, Sigrid, Mariliis, Martin, Riivo, Carolina, Cristen ja Sandra (Carolina auto on ka veidi näha)
Cristen, Mariliis, Riivo ja Caro (Caro autoga)

Teine lõbus auto seltskond Sigridi autoga: Martin, Sandra, Mikk ja Sigrid :)

Mikk, Martin, Isac, Dylan, John, Sigrid ja Sandra (poiste selle suve host pere)

Väike rääkiv papagoi

Paabulind Sandra töö alas ringi jalutamas

Madu Martini Ask Me raamatu peal peesitamas :)

Madu ja Martin :)

Mikk ja suur papagoi :)

First Base Meeting

Lühike videomeenutus eelmisest baasimiitingust, kust kõik peale suuremat koosolekut omavahel asju arutavad ja järgmiseks nädalaks plaane teevad! :)