pühapäev, 16. juuni 2013

Heiheihei!


Möödunud on esimene nädal. Praegu lõppes just esimene pühapäevane kohtumine. Sõime ühe korraliku Ameerika hommikusöögi, õppisime uusi nippe, jagasime kogemusi, nautisime päeva ja saime uueks nädalaks energiat  :).


Selle nädala jooksud käisid kõik esimese aasta Juustusnitslid Carolinat ja Sigridit jälgimas. Peale seda paranesid kõigi töö tulemused. Kõik said palju uusi nippe ja kavalusi juurde tänu töövarjuks olemisele. Carolina tutvustas peredele oma "töövarje" kui oma ihukaitsjaid. Üks ema arvas, et ta võidaks Cristenit kindlasti võitluses. Ka Sandrat ei peetud väga tugevaks  ihukaitsjaks. Sigrid tutvustas Mikku nimega Lilleke ja Martin esines Mürakaru nime all. Nalja sai palju ja muidugi ka uusi teadmisi, kuidas oma tööd paremini teha.



Paar päeva saime ka veidi vihma. Õnnelikumad istusid sel ajal Ameerika perede majades ja tutvustasid oma tooteid. Veidi vähem õnnelikumad said värskendava vihma.


Pered on väga lahked. Näiteks Mariliisile andis suvaline pere oma auto tasuta (saab seda kasutada nii kaua kui tal vaja). Kui osad pered ei ole tooteid tahtnud on nad lihtsalt tšekke või sularaha andnud. Veel oleme tasuta süüa ja juua saanud. Kui Riivo ja Cristen käisid kirikus omale pere otsimas (kelle juures elada), siis üks naine kirjutas Riivole 100 $ tšeki välja, kusjuures eelneval päeval oli see sama ema Riivo nina ees ukse kinni pannud. 

Kõik emad ja isad, kes kodus muretsevad. Pole vaja. Praegu palju aega suhtlemiseks ei jää. Üritame alles ennast sisse seada ja uue väljakutsega harjuda. Hiljem võtavad pühapäevased ja igapäevased tegevused vähem aega ning jääb rohkem aega ka teie jaoks. 

Esimesed õnnelikud said ka juba oma hea töö eest tunnustatud (Success Coin). Need on need inimesed, kes tegid eelneval nädalal  igapäevaselt keskmiselt 30 demo. Kes veel see nädal ei saanud mündikest, siis järgmine laupäev kindlasti :)

Ja kõik kallid issid ja vanaisad: HEAD ISADEPÄEVA (täna on Ameerikas isadepäev)!!!!! Kallistame teid kõvasti :)

Päikest teile sinna tuulisesse Eestisse päikeselisest ja kuumast Idahost :)

Näide meie uhkest hommikusöögist :)
Esiplaanil Mariliis ja Mikk

Ilusa päeva algus. Kõik naudivad sooja toitu :)

Carolina ja Mariliis "mündikesega"

Cristenil oli ka väga edukas nädal

Riivo bossiga kätt surumas :D

Kõigi lemmikud Carolina ja Sigrid

Tervitades,
Carolina, Cristen, Mikk, Sigrid, Sandra, Martin, Mariliis ja Riivo




Tere jälle!
 
Tervitused nüüdseks juba Coeur d´Alene´ist, Idaho osariigist. SalesSchool on nüüd seljataga ja võime selle väga edukalt lõppenuks lugeda. Lisasin kirjale ka mõned pildid meie grupist. Meil on niivõrd ägedad inimesed kokku sattunud ja omavaheline klapp on väga hea. Meie grupp hakkab see aasta tööle koguni kahes osariigis: asetseme täpselt Idaho ja Washingtoni osariigi piiri peal. Coeur d´Alene´is hakkab tööle Sandra ja Sigrid sõidab autoga seal ümber väiksemates linnades. Mikk ja Martin alustavad Post Fallsist, mis on Idahos, ja liiguvad siis edasi Spokane Valley´sse, mis on ilus linnake Washingtoni osariigis. Cristen ja Riivo alustavad oma suve Lewistoni linnast Idahos ja täpselt teisel pool jõge töötab juba Washingtoni osariigi alla kuuluvas Clarkstoni linnas Mariliis. Mina hakkan autoga nende kahe linna ümber väiksemates piirkondades tööle.
 
Meie tööpiirkond on väga tore mitmel põhjusel. Esiteks on siin väga ilus. Erinevad looduspargid jäävad meile väga lähedale ja Idahos on nt 60% metsa. Siin piirkonnas on üle 90 % ulatuses valged inimesed, mis tähendab, et suhtluskultuur on meile palju tuttavam, kui nt lõunapoolses USAs. Linnad on siin väiksemad ja inimesed sõbralikumad. Mis puutub kliimasse, siis siin on üsna sarnane suvi Eesti suvega. On küll veidi palavam, aga siiski üsna jahe, võrreldes jällegi lõunapoolsete osariikidega.
 
Jõudsime kenasti lennukitega täna Idahosse ja peatume esimese öö motellis. Paar päeva on meil nüüd plaanis end sisse sättida. Näiteks kohalikud pangakontod oleme jõudnud juba kõigile ära teha. Homme-ülehomme loodame juba ka töötamist proovida, et siis laupäeval juba täispikk päev töötada.
 
Rõõmsad tervitused meie kõigi poolt,
Carolina

Mariliis, Kati, Sandra ja Sigrid ja kadunud Martin linnapeal seiklemas

Lend Idahosse
Väike grupipilt Chicago lennujaamas

Sandral on meeleolu hea!

Riivole oli lennureis väsitav

Cour D´Alene

Palju jõgesid ja sildu

Imeline loodus Idahos

Clarkston ja Lewiston, koht kus Mariliis, Cristen, Riivo ja Carolina töötavad.

Esimene pühapäeva õhtusöök Host family´ga. Carolina tegi kahjuks pilti.

Poisid uusi trikke õppimas

Viisakad poisid läksid kirikusse

Sigrid vahetas Bookgirli töö aiatöö vastu ehk otsib autovõtmeid.

Sigrid ja kiisu

Palun vabandust, et kõigist pilte pole. Koguaeg on kiire ja oleme unustanud pilte teha. Proovime ennast parandada

Salesschool, let´s start that summer!


Hei, k6ik toredad emad ja isad!

Kindlasti olete juba veidi oma laste pärast muret tundnud. K6ik nad on nüüd ilusti Nashville'i j6udnud ja hetkel istume juba suures Tennessee ülikoolis, kuulame tarkusi ja harjutame k6vasti. Just saime kätte ka oma bookbagid, raamatute näidised jms. Minu roll on olla meie grupi juht ja anda oma parim, et k6igil läheks hästi ja eesmärgid saaksid täidetud. See suvi on minu jaoks juba neljas, aga grupis on meil veel üks kogenud manager Sigrid ja kuus esimese aasta tudengit - Mariliis, Sandra, Mikk, Martin, Cristen ja Riivo.

Ees on p6nevad ja pingelised neli päeva, et anda veel viimane lihv igaühe ettevalmistusse. Meil on k6ik v6imekad ja tublid inimesed grupis, nii et muretsemiseks pole p6hjust.

Järgnevalt kirjutan teile juba siis, kui oleme oma piirkonda j6udnud ja end töö jaoks sisse seadnud. Meil tuleb äge suvi!

Tervitades,

Carolina Laos

 Sandra ja Sigrid Salestalki õppimas

Carolina ja Sigrid õpetavad lapsi

Mikk, Mariliis ja Martin kuulavad oma ala parimat Erkit

Meie imeline org Juustusnitsel koos Sales Manageriga (Erki Kukk)
Martin. Carolina, Mariliis, Mikk, Sigrid, Erki, Sandra, Riivo, Cristen

Kasutusele tuleb võtta erinevaid meetmeid, et Salestalk pähe jääks, lõpp peaaegu paistab.


Carolina pärast laval käimist

Meie palavad harjutamised

Mariliis College Entrance Advantage´t tutvustamas

Arvake ära kuhu me läheme?

IDAHOOOOOOOOO!!!

Perekond Laos on väga rahul, saime parima piirkonna!