pühapäev, 16. juuni 2013

Heiheihei!


Möödunud on esimene nädal. Praegu lõppes just esimene pühapäevane kohtumine. Sõime ühe korraliku Ameerika hommikusöögi, õppisime uusi nippe, jagasime kogemusi, nautisime päeva ja saime uueks nädalaks energiat  :).


Selle nädala jooksud käisid kõik esimese aasta Juustusnitslid Carolinat ja Sigridit jälgimas. Peale seda paranesid kõigi töö tulemused. Kõik said palju uusi nippe ja kavalusi juurde tänu töövarjuks olemisele. Carolina tutvustas peredele oma "töövarje" kui oma ihukaitsjaid. Üks ema arvas, et ta võidaks Cristenit kindlasti võitluses. Ka Sandrat ei peetud väga tugevaks  ihukaitsjaks. Sigrid tutvustas Mikku nimega Lilleke ja Martin esines Mürakaru nime all. Nalja sai palju ja muidugi ka uusi teadmisi, kuidas oma tööd paremini teha.



Paar päeva saime ka veidi vihma. Õnnelikumad istusid sel ajal Ameerika perede majades ja tutvustasid oma tooteid. Veidi vähem õnnelikumad said värskendava vihma.


Pered on väga lahked. Näiteks Mariliisile andis suvaline pere oma auto tasuta (saab seda kasutada nii kaua kui tal vaja). Kui osad pered ei ole tooteid tahtnud on nad lihtsalt tšekke või sularaha andnud. Veel oleme tasuta süüa ja juua saanud. Kui Riivo ja Cristen käisid kirikus omale pere otsimas (kelle juures elada), siis üks naine kirjutas Riivole 100 $ tšeki välja, kusjuures eelneval päeval oli see sama ema Riivo nina ees ukse kinni pannud. 

Kõik emad ja isad, kes kodus muretsevad. Pole vaja. Praegu palju aega suhtlemiseks ei jää. Üritame alles ennast sisse seada ja uue väljakutsega harjuda. Hiljem võtavad pühapäevased ja igapäevased tegevused vähem aega ning jääb rohkem aega ka teie jaoks. 

Esimesed õnnelikud said ka juba oma hea töö eest tunnustatud (Success Coin). Need on need inimesed, kes tegid eelneval nädalal  igapäevaselt keskmiselt 30 demo. Kes veel see nädal ei saanud mündikest, siis järgmine laupäev kindlasti :)

Ja kõik kallid issid ja vanaisad: HEAD ISADEPÄEVA (täna on Ameerikas isadepäev)!!!!! Kallistame teid kõvasti :)

Päikest teile sinna tuulisesse Eestisse päikeselisest ja kuumast Idahost :)

Näide meie uhkest hommikusöögist :)
Esiplaanil Mariliis ja Mikk

Ilusa päeva algus. Kõik naudivad sooja toitu :)

Carolina ja Mariliis "mündikesega"

Cristenil oli ka väga edukas nädal

Riivo bossiga kätt surumas :D

Kõigi lemmikud Carolina ja Sigrid

Tervitades,
Carolina, Cristen, Mikk, Sigrid, Sandra, Martin, Mariliis ja Riivo




1 kommentaar:

  1. Rõõm lugeda Teie tegemistest seal kaugel, kaugel. Täna algas kodus kalendrisuvi ja jaanipäevaks lubatakse troopilist sooja, nii vihma äikest kui päikest :) Tegusat tööaega Teile kõigile ja ehk õnnestub Teil ka natuke kodust jaanipäeva seal kaugel tähistada.
    Parimate soovidega Miku vanemad :))

    VastaKustuta