esmaspäev, 29. juuli 2013

Ahoi, ahoi.

Seitsmes nädal ongi läbi. Ainult viis nädalat veel ja olemegi tagasi. Aga seniks teeme veel muhedalt tööd ja naudime täiega hetke.
Õed kolisid uude linna ja naudivad Sandpointi võlusid. Cristen ja Riivo elavad põhimõtteliselt Eestis. Host family ema on eestlane. Inimesetega on meil ikka väga vedanud see suvi. Nii palju abivalmis peresid.
Hetkel oleme ühe pere pool, keda kohtasime suve alguses Post Fallsi kirikus. Nemad laenasid Sandrale ratta, mida ta siiani usinalt kasutab.
Martin on köögis usin: ahjust tuleb muudkui suurepäraseid pitsasid. Maailma parimad pitsad. Ja muidugi käib pitsade tegemise juurde ka show: Martin loobib neid väga osavalt!
Carolina töötas kahes linnas, mille nimed olid Harvard ja Princeton. Ülikooli nimedega linnad, kuid inimestel haridust ja hambaid null.
Ja hommikusöögikohas telefoni rääkides, küsis üks mees Carolt, kas ta räägib eesti keeles. Caro oli muidugi ülimalt üllatunud.
Muidugi tasub ära märkida, et Mariliis müüs ennast tasuta Sizzlerile!!!! Palju õnne! :)



Sigrid suure Ameerika pereemaga sit-downi tegemas
(väga entusiastlik)

Ühest osariigist teise


Carolinal on võimalus lõpuks oma auto puhtaks pesta





Martini vinge etteaste ka videona :)





Tegelikult on valmis ka video Pie in the eye nädalast, aga kahjuks paari tehnilise probleemi tõttu näete seda videot kunagi hiljem, kui on aega asi korda teha :)