pühapäev, 16. juuni 2013

Tere jälle!
 
Tervitused nüüdseks juba Coeur d´Alene´ist, Idaho osariigist. SalesSchool on nüüd seljataga ja võime selle väga edukalt lõppenuks lugeda. Lisasin kirjale ka mõned pildid meie grupist. Meil on niivõrd ägedad inimesed kokku sattunud ja omavaheline klapp on väga hea. Meie grupp hakkab see aasta tööle koguni kahes osariigis: asetseme täpselt Idaho ja Washingtoni osariigi piiri peal. Coeur d´Alene´is hakkab tööle Sandra ja Sigrid sõidab autoga seal ümber väiksemates linnades. Mikk ja Martin alustavad Post Fallsist, mis on Idahos, ja liiguvad siis edasi Spokane Valley´sse, mis on ilus linnake Washingtoni osariigis. Cristen ja Riivo alustavad oma suve Lewistoni linnast Idahos ja täpselt teisel pool jõge töötab juba Washingtoni osariigi alla kuuluvas Clarkstoni linnas Mariliis. Mina hakkan autoga nende kahe linna ümber väiksemates piirkondades tööle.
 
Meie tööpiirkond on väga tore mitmel põhjusel. Esiteks on siin väga ilus. Erinevad looduspargid jäävad meile väga lähedale ja Idahos on nt 60% metsa. Siin piirkonnas on üle 90 % ulatuses valged inimesed, mis tähendab, et suhtluskultuur on meile palju tuttavam, kui nt lõunapoolses USAs. Linnad on siin väiksemad ja inimesed sõbralikumad. Mis puutub kliimasse, siis siin on üsna sarnane suvi Eesti suvega. On küll veidi palavam, aga siiski üsna jahe, võrreldes jällegi lõunapoolsete osariikidega.
 
Jõudsime kenasti lennukitega täna Idahosse ja peatume esimese öö motellis. Paar päeva on meil nüüd plaanis end sisse sättida. Näiteks kohalikud pangakontod oleme jõudnud juba kõigile ära teha. Homme-ülehomme loodame juba ka töötamist proovida, et siis laupäeval juba täispikk päev töötada.
 
Rõõmsad tervitused meie kõigi poolt,
Carolina

Mariliis, Kati, Sandra ja Sigrid ja kadunud Martin linnapeal seiklemas

Lend Idahosse
Väike grupipilt Chicago lennujaamas

Sandral on meeleolu hea!

Riivole oli lennureis väsitav

Cour D´Alene

Palju jõgesid ja sildu

Imeline loodus Idahos

Clarkston ja Lewiston, koht kus Mariliis, Cristen, Riivo ja Carolina töötavad.

Esimene pühapäeva õhtusöök Host family´ga. Carolina tegi kahjuks pilti.

Poisid uusi trikke õppimas

Viisakad poisid läksid kirikusse

Sigrid vahetas Bookgirli töö aiatöö vastu ehk otsib autovõtmeid.

Sigrid ja kiisu

Palun vabandust, et kõigist pilte pole. Koguaeg on kiire ja oleme unustanud pilte teha. Proovime ennast parandada

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar